Kérdése van? Hívjon minket! +36202823380

UKKO Magasvérnyomás teakeverék
UKKO Magasvérnyomás teakeverék
3 490 Ft

UKKO Magasvérnyomás teakeverék

Jó ha tudod! A Magas Vérnyomás Teakeverék magas vitamin, antioxidáns és ásványi anyag tartalmú, immunerősítő hatású gyógynövényeket is tartalmaz, ezért rendszeres fogyasztásával az immunrendszer egészségéért is sokat tehetsz.

A magas vérnyomás napjainkra népbetegség lett, 50 éves kor felett egyfajta életkori sajátosság is, ami bármelyikünket érinthet és kordában tartása miatt akár életünk végéig gyógyszeres kezelésre szorulhatunk. Fontos komolyan vennünk ezt a betegséget, és megtenni mindent, hogy elkerüljük a súlyos szövődményeket.

Ha természetes segítséget vagy kiegészítő megoldást keresel a betegségre, akkor a 8 féle gyógynövényből álló Magas Vérnyomás Teakeveréket Neked találtuk ki!

A teakeveréket olyan, biztonságosan alkalmazható gyógynövényekből állítottuk össze, amelyek jó hatással vannak többek között a keringésre, a szívműködésre és az érfalak egészségére. Fogyasztásuk hasznos lehet a magas vérnyomás következtében kialakuló tünetekkel és szövődményekkel szemben is.

Miért szeretjük a Magas Vérnyomás teát?

  • Jó hatással lehet a vérnyomás értékekre
  • Csökkentheti a szövődmények kialakulásának esélyét
  • Javíthatja a szívizom működését és a szív pumpa funkcióját
  • Hatására javulhat az érfalak rugalmassága
  • Gyógynövény hatóanyagai enyhíthetik a fejfájást
  • Jó ízű és 100% natúr, adalékmentes gyógynövény tea

Az UKKO Magas Vérnyomás tea rendszeres fogyasztásával természetes támogatást nyújthatsz szervezetednek, az optimális vérnyomás értékek elérésében és megtartásában.

A teakeverék 120g-os kiszerelésben kapható.

3 490 Ft
Adatok
Brand
UKKO
Cikkszám
UKKO_magasvernyomas
Hasonló termékek