Kérdése van? Hívjon minket! +36202823380

Schüssler Hialuron arcszérum 30 ml
Schüssler Hialuron arcszérum 30 ml
5 590 Ft 
5 255 Ft
6

Schüssler Hialuron arcszérum 30 ml

Mit tud a hialuronsav? 

A hialuronsav (Hyaluronic acid) egy, a testben természetesen meglévő, nagyon fontos építőelem, melynek egyik legfontosabb funkciója a folyadékmegkötés. Ez az egyik olyan tulajdonsága, amely miatt a kozmetikai ipar előszeretettel használja. 

Típustól függetlenül, a bőrnek szüksége van arra, hogy kellőképpen hidratált legyen, hiszen csak így képes maradéktalanul elvégezni saját feladatait. A hidratáltság tehát összefügg a bőr egészségével, legyen szó akár zsíros vagy érett bőrről. A hialuronsav egyik előnye, hogy zsíros, nehéz érzés nélkül tölti fel a bőrt nedvességgel, emiatt a komfortérzet miatt nagyon sokan szeretik. 

A hialuronsav nem csupán arra képes, hogy feltöltse a bőr vízraktárait: antioxidáns hatásánál fogva felveszi a harcot a szabadgyökökkel.
Támogatja a bőr védekezőképességét, regenerál. Feltölti, kisimítja az apró ráncokat, tömörebbé, feszesebbé teszi a bőrképet. 
A Schüssler Hialuronsavas arcszérumban kis molekulatömegű hialuronsav található, amely a sejtfalon átjutva a bőr mélyebb rétegeiben hidratál. 

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK 

A Schüssler ásványi sók közvetlenül a szövetekre hatnak, növelve azok vitalitását, javítva sejtszerkezetüket. A szérumban lévő calcium fluoratum ásványi só feszesítheti a bőrt, a natrium cloratum pedig szabályozhatja a bőrsejtek és a kötőszövetek közötti folyadékháztartást.  

A HIALURONSAVAS SZÉRUMUNKAT AJÁNLJUK MINDAZOKNAK, AKIK: 

  • bőre vízhiányos, és extra hidratálásra szorul 
  • szeretnék finomítani, feszesíteni arcbőrük kontúrját. 
  • bőre zsíros, mert ezzel leheletkönnyű hidratálás érhető el, zsírosítás nélkül. 
  • bőre kevert, mert ez a szérum a T-vonalon és a szárazabb részeken (orcák, áll, fültő) is a bőr igényeinek megfelelő szintű hidratálást nyújt. 
  • szeretnék a hidratáló krémük hatásfokát emelni. 

ÍGY HASZNÁLD A HIALURON ARCSZÉRUMOT 

  • A szérum könnyedén beilleszthető a napi arcápolási rutinba, hiszen hatékony formulája miatt csak kevés kell belőle és nagyon könnyen felszívódik.  
  • Egy kis mennyiséget oszlassunk el a tiszta bőrön, és várjunk, amíg felszívódik, mielőtt folytatnánk az arcápolást. 

 

5 590 Ft 
5 255 Ft
Kezdete: 2022.06.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 6
Megtakarítás 335 Ft
Adatok
Brand
Schüssler
Cikkszám
SNC040
Hasonló termékek