Kérdése van? Hívjon minket! +36202823380

Pödör Bio camelinaolaj 100ml
Pödör Bio camelinaolaj 100ml
2 450 Ft 
2 303 Ft
6

Pödör Bio camelinaolaj 100ml

A camelina, más néven magvas gomborka vagy sárgarepce Ausztriában terem, és kicsit hasonlít a repcére. Szinte hihetetlen, hogy ebből az aprócska magból ilyen pompás olaj készíthető. A Pödör kizárólag biogazdálkodásból származó nyersanyagokat használ erre.

A hidegsajtoláshoz  megőrlik, majd kíméletesen feldolgozzák a magokat, hogy az így nyert  camelina olaj prémium minőségű, és ízét, hatását tekintve tökéletes legyen. Gyönyörű aranysárga színe azonnal elárulja, hogy igazán exkluzív növényi olajról van szó.

2 450 Ft 
2 303 Ft
Kezdete: 2022.06.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 6
Megtakarítás 147 Ft
Részletek

A HIDEGEN SAJTOLT
CAMELINAOLAJ HASZNÁLATÁRÓL

Mint az a „hidegen sajtolt” kifejezésből következik, ezt az olajat sem szabad túlságosan felhevíteni. A benne lévő értékes tápanyagok csak akkor tudják maximálisan kifejteni hatásukat, ha hidegen vagy csak kíméletesen melegítve használjuk fel. Ezért a camelina olaj helye leginkább a hideg ételekben van. Finom íze is hideg szószokban, krémekben és salátákban érvényesül a leginkább, de épp oly kellemesen bontakozik ki egy omlettre vagy tésztára cseppentve, közvetlenül a tálalás előtt. Ennek az egészséges olajnak az íze kicsit a friss borsóra és frissen nyírt fűre emlékeztet, ami igazán különleges kombináció!

Adatok
Brand
Pödör
Cikkszám
podor2
Hasonló termékek