A bio kókuszvirág cukor egyedülálló módon a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer.
A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg benyomását kelti. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a hagyományos, sokak által használt nádcukorhoz.
Hogyan készül?
A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb édesítőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot a kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készül.
Származási hely: Indonézia
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.