Kérdése van? Hívjon minket! +36202823380

Aromax Szúnyog- és kullancsriasztó spray 100ml
Aromax Szúnyog- és kullancsriasztó spray 100ml
2 149 Ft 
2 020 Ft
6

Aromax Szúnyog- és kullancsriasztó spray 100ml

Természetes növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazó rovarriasztó szer szúnyogok és kullancsok távol tartására ajánljuk.

 

7 órás védelemet nyújt a szúnyogok és kullancsok ellen.

 

Használat

Használat előtt a flakon rázd fel! Permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét. Az arcbőrt, a szem és száj környékének kivételével a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt, és így kenjük be bőrüket. Szükség esetén a ruházat is kezelhető a permettel. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, kb. 7 órán keresztül tartja távol a szúnyogokat. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételjük meg.

Összetevők

Alcohol 40%, Eucalyptus Citriodiol Extract 30%, Aqua, Polysorbate 20, Inulin

Hatóanyag: 30% citriodiol

 

Figyelem!

Csak külsőleg, a fenti utasításnak megfelelően használjuk. Kisgyermekeknél csak felnőtt felügyelete mellett használjuk. 2 éven aluli gyermekeknél nem ajánlott. Gyermekek kezén ne alkalmazzuk. Napégette vagy sérült bőrön, illetve bőrirritáció esetén a riasztószert ne használjuk. Ügyeljünk arra, hogy a készítmény nyálkahártyára (szem, száj) ne kerüljön! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell öblíteni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a termék címkéjét az orvosnak meg kell mutatni. Bőrszárító hatású lehet. A készítmény allergén komponenseire (citronellol, linalool) túlérzékeny személyek használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Akinek bőrén a készítmény hatására allergia lép fel, annak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni! Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek elől elzárva tartandó. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú riasztószer.

 

2 149 Ft 
2 020 Ft
Kezdete: 2022.06.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény 6
Megtakarítás 129 Ft
Adatok
Brand
Aromax
Cikkszám
KTEGE008
Hasonló termékek